OPGELET!

Naar aanleiding van de nieuwe richtlijnen die wij 16/06/2021 ontvingen, in het kader van covid testen voor reizen vanaf 1 juli, kunnen we deze week tijdelijk GEEN afspraken noteren voor de zomer. We moeten hiervoor de nodige aanpassingen doorvoeren in ons labo. Gelieve ons volgende week vanaf 22/06 terug te contacteren. 

U kan in ons laboratorium terecht voor de afname van een COVID PCR test.

Het is noodzakelijk hiervoor een afspraak te maken. Dit kan via onze online agenda (noteer naast uw naam dat het over een COVID test gaat: naam_voornaam_COVID) of telefonisch 09 228 19 70.

Covid afnames kunnen enkel vanaf 9u.

  • Breng steeds uw identiteitskaart mee.
  • Indien u een CTPC (corona test prescription code) heeft ontvangen dient u deze eveneens mee te brengen.
  • U kan reeds vooraf een formulier invullen. Hierdoor wordt de administratie bij inschrijven beperkt. Download het formulier hier . Gelieve duidelijk in drukletters de gegevens in te vullen. Breng het formulier ingevuld mee op uw afspraak.

We streven ernaar binnen 24u het resultaat te rapporteren. In geval van een enorme toename van het aantal stalen, door bijvoorbeeld een stijging van het aantal infecties, is het mogelijk dat resultaten toch vertraging oplopen.

Een rapport kan in het Nederlands, Frans of Engels. Opgelet, bij een Engels rapport staan de data vermeld als maand/dag/jaar (mm/dd/yy).

Terugbetaalde PCR test vanaf 01/07/2021? Verdere richtlijnen van de regering moeten nog volgen in verband met de terugbetaalde test. Hiervoor zal via een specifiek platform een reservatie moeten gemaakt worden. Helaas hebben we nog geen verdere details.

Via info-coronavirus kunt u alle nuttige informatie vinden met betrekking tot:

RESULTATEN ONLINE (artsen)

Artsen kunnen via deze link de laboresultaten raadplegen, aanvragen en bij-aanvragen invoeren.

AGENDA BLOEDAFNAME en COVID PCR Test

Maak zelf online je afspraak voor een bloedafname of covid test in het labo. Of bekijk de contactgegevens voor een telefonische reservatie.

MILIEU

Niet op zoek naar het medisch labo? Hier vind je het startpunt voor alle info over milieuanalysen.

LABO MEDISCHE BIOLOGIE 

Schouteerpark 15

9070 Destelbergen

medisch@laboiliano.be

LABO ILIANO (Milieu)

Schouteerpark 15

9070 Destelbergen

info@laboiliano.be

© Copyright 2017 Labo Medische Biologie & Labo Iliano.

Disclaimer.